Aquest dimecres 9 d'octubre, a les 11:00, s'obre la votació popular de GPS15

Ja està oberta la inscripció per a les sales


Demà dimecres 9 d'octubre, a les 11:00, s'obre la votació popular de l'edició #GPS15. Es podrà votar fins al dijous 16 d'octubre a les 18:00.

Els que vulgueu participar en aquesta votació per triar les vostres bandes i/o solistes preferits podeu entrar al web de GPS i registrar-vos amb usuari i contrasenya. Si no heu entrat abans, us heu de registrar com a "Públic general" i votar les vostres opcions preferides a la pestanya "Bandas #GPS15 >> Bandas Aprobadas Seleccionables" del web de Girando Por Salas, en el següent enllaç: https://www.girandoporsalas.com/bandas/ 
 
Els 20 grups o solistes més votats pel públic tindran un vot extra a més dels que rebin del jurat. Si es detecta votació fraudulenta d'un grup (robots, emails falsos, etc.), es restaran els vots falsos del total. Els grups seleccionats es faran públics el 28 d'octubre.
 
D'altra banda, les sales que vulguin optar a acollir grups GPS15 es poden inscriure des del passat 26 de setembre a les 11:00 fins les 18:00 del dilluns 28 d'octubre. Es poden consultar les bases en aquest enllaç:  https://www.girandoporsalas.com/basessalasgps15.pdf 

L'objectiu de GPS és recolzar artistes emergents de tots els estils, tant solistes com bandes, oferint ajudes per a la celebració de concerts dins del circuit de sales de tot el territori espanyol  per fomentar l'expressió més viva de la música popular. Aquests concerts es realitzaran fora de la Comunitat Autònoma de residència de cada artista o a un mínim de 300 km dins de la mateixa comunitat.  D'aquesta manera es vol potenciar els nous talents musicals i la seva difusió més enllà del seu àmbit d'influència natural, i també incentivar la seva professionalització. D'altra banda, els artistes rebran una ajuda per a la producció i promoció discogràfica dels seus treballs potenciant així la  producció discogràfica i l'estabilitat del circuit de sales de música en directe. 
 

Es seleccionaran 22 artistes (bandes i solistes) d'entre totes aquelles sol·licituds rebudes que compleixin els requisits i s'elaborarà un calendari en coordinació amb les sales i els artistes seleccionats, amb un mínim de sis concerts per a cada artista, que tindran lloc entre el 29 de novembre de 2024 i el 1 de juny de 2025, inclusius. Als/les seleccionats/des se'ls atorgarà, també, una ajuda per a la Producció i Promoció Discogràfiques. 

Informació i inscripcions (a partir del 10 de setembre), al web oficial  girandoporsalas.com

 

RESUM DE LA CONVOCATÒRIA #GPS15

• Adreçada a artistes emergents: amb un màxim de 3 LPs correctament publicat/s
 Data inici d'inscripció: 11:00 h. del 10 de setembre de 2024
• Data límit d'inscripció: 18:00 h. del 25 de setembre de 2024
• Data publicació provisional de grups aprovats: 4 d'octubre de 2024
• Període per sol·licitar revisió: Fins el 7 d'octubre de 2024 a les 18 hores
• Data publicació definitiva artistes aprovats: 8 d'octubre de 2024
• Inici votació pública: 11:00 h. del 9 d'octubre de 2024
• Final votació pública: 18:00 h. del 16 d'octubre de 2024
• Anunci 22 grups i solistes seleccionats #GP15:  28 d'octubre de 2024
• Inscripció a través de: www.girandoporsalas.com

 

#GPS15
#GirandoPorSalas
#NosVemosEnLasSalas

#QuinceAñosGirando