Ya están abiertas las inscripciones para participar en el 30 Mercat de Música Viva de Vic, que se celebrará del 12 al 16 de setiembre

Un cop més, l'Atlàntida acull la Fira Professional del MMVV i obre les seves portes des del dimecres 12 de setembre fins al dissabte 16.

Per tenir tota la informació entra al web http://www.mmvv.cat/ca/mvpro i podràs gestionar l'acreditació, la inscripció a la Jornada per a Tècnics Municipals i Programadors Públics, les sessions d'speed meetings, les presentacions i la reserva d'allotjament, a més de descobrir la programació d'enguany.

 

El Mercat de Música Viva de Vic és un punt de trobada professional que reuneix a tots els sectors de la indústria musical. Des del 1989, cada setembre i durant quatre dies, la ciutat de Vic acull agents de tots els àmbits de la música, vinguts d’arreu del món per conèixer noves propostes, assistir a fòrums, intercanviar coneixement i comprar i vendre música.

Un Mercat que ha construït un pont entre continents, pel qual la cultura i les iniciatives musicals travessen en tots dos sentits. Amb seu al sud d’Europa, el MMVV crea xarxes internacionals de professionals i genera nous espais de creació fomentant la col·laboració entre artistes de tot el món.

A nivell estatal, Vic és la plataforma per totes les Comunitats Autònomes que presenten els seus grups, creen complicitats, i generen espais de cooperació i intercanvi, en el marc d’un esdeveniment únic a tot el territori espanyol.