La GIO celebra el seu 5è aniversari amb un concert solidari a l'Auditori de Girona

El concert, que tindrà lloc el diumenge 5 de febrer, s'emetrà en directe per Catalunya Música.
Els socis de MUSICAT tenen un 20% de descompte en el preu de l'entrada.


La GIOrquestra compleix cinc anys d'existència, un petit miracle tractant-se d'una orquestra simfònica. Per celebrar-ho, farà un concert a l'Auditori de Girona el diumenge 5 de febrer, a les 19h. Al programa, dues obres universals: la 5a Simfonia de Beethoven i l'Obertura 1812 de Txaikovski. Per completar el concert, una obra d'estrena de l'Albert Guinovart titulada "Núria". Es tracta d'un poema simfònic dedicat a la mare d'en Marcel i en Jaume Sabaté, que va morir de càncer, però que vol ser un homenatge a totes les persones i famílies que conviuen o han hagut de conviure amb aquesta malaltia.

El concert s'emetrà en directe per Catalunya Música i també s'enregistrarà en vídeo i s'iniciarà una campanya de micromecenatge per poder editar el DVD amb finalitat solidària per la lluita contra el càncer. Els fons recaptats aniran a un projecte pioner d'investigació contra el càncer de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona.

Les entrades ja són a la venda al web de l'Auditori. Els socis de MUSICAT tenen un 20% de descompte. Per obtenir-lo, cal introduir el codi 5GIOMUSICAT en el moment de la compra.