El ‘No Surrender Festival’ de Vilanova de Bellpuig ja ha venut entrades a Alemanya, França i Itàlia

Les escoles de música tenen a disposició dels seus alumnes les partitures de la cançó 'Badlands' de Springsteen, que s'interpretarà al No Surrender Festival.

  • Un 60% de les entrades venudes per la segona edició del festival d’homenatge al ‘Boss’ és públic que hi acudirà per primera vegada
  • Els alumnes de les escoles de música de Catalunya ja disposen de les partitures per assajar la cançó ‘Badlands’ de Springsteen, que s’interpretarà els dies 29 i 30 de juny
  • Com a novetat, el ‘No Surrender’ d’enguany, del qual ja s'ha presentat el cartell, permetrà adquirir un abonament únic per les jornades de divendres i dissabte per només 20 €

Vilanova de Bellpuig, 26 de març de 2018.- La segona edició del ‘No Surrender Festival, el festival d’homenatge a Bruce Springsteen que se celebrarà el 29 i el 30 de juny a la localitat lleidatana de Vilanova de Bellpuig, ja ha venut entrades a Alemanya, França i Itàlia, potenciant així la seva projecció internacional. A més, l’impulsor i organitzador del festival i propietari del bar L’Estoneta, Josep Maria Pons, comenta que “un 60% de les entrades venudes via web corresponen a persones que acudiran per primera vegada al festival”.
 
Amb l’objectiu d’incentivar la participació el festival, l’organització ha posat a disposició de les escoles de música les partitures de la cançó ‘Badlands’ que es poden baixar des de la web www.nosurrenderfestival.com
 
Com a novetat d’enguany, el ‘No Surrender Festival’ oferirà un abonament pels dos dies del festival (divendres 29 i dissabte 30) per només 20 €. Els tiquets individuals costaran 12 € per la jornada de divendres i 15 € per la de dissabte. Per adquirir les entrades i realitzar la inscripció cal entrar a: www.nosurrenderfestival.com. Les escoles de música ja han començat a assajar la cançó, així per exemple, l'escola municipal de música de Castellserà (a la imatge) portarà una vintena d'alumnes al festival.
 
Com ja va avançar l’organització, la segona edició del ‘No Surrender Festival’ tindrà com a convidats d’honor a ‘The Blood Brothers’, la banda europea més reconeguda de tribut a Bruce Springsteen. Nascuda a Florència el 2013 a partir d’una idea de Francesco Zerbino, s’ha convertit en un referent en la interpretació de cançons del ‘Boss’. ‘The ‘Blood Brothers, que agafa el nom d’una cançó de Springsteen, està formada per músics que col·laboren a Europa i als Estats Units d’Amèrica.
 
Enguany doncs, els músics que participin en el festival interpretaran i enregistraran la cançó ‘Badlands’ de Bruce Springsteen sota la direcció del músic lleidatà Antoni Tolmos.


Més protagonisme dels músics
 
Josep Maria Pons apunta que l’objectiu del festival és “incrementar la participació dels músics, tot i que no ens marquem cap xifra concreta”. Per fer-ho possible, l’organització permetrà que s’inscriguin també instruments de vent, com ara saxos, a banda de cantants, guitarristes, baixistes i bateries, que ja hi van participar l’any passat.
 
De moment, l’organització del festival també ha confirmat la presència del grup de versions lleidatà Tremendos i de George Mileson, que també s’incorpora a tasques d’assessorament tècnic i musical sota la direcció d’Antoni Tolmos.
 
 
No Surrender, festival solidari
 
Durant la primera edició del No Surrender Festival, el caricaturista i il·lustrador de la revista satírica ‘El Jueves’, Joan Vizcarra, va fer una caricatura de Bruce Springsteen que el ‘No Surrender Festival’ va subhastar, destinant-ne els fons a l’ONG Proactiva Open Arms, a la qual l’organització va fer entrega de la recaptació.
 
La primera edició del ‘No Surrender Festival’, que es va dur a terme el juliol de 2017, va reunir més de 4.000 persones a Vilanova de Bellpuig, multiplicant per quatre la població de la localitat durant el cap de setmana que es va celebrar el festival. El punt àlgid de l’esdeveniment es va produir quan 1.004 músics (entre cantants, guitarristes, baixistes i bateries) es van reunir per interpretar i enregistrar un videoclip amb la cançó ‘No Surrender’ del ‘Boss’ sota la direcció d’Antoni Tolmos. El vídeo, publicat a Youtube, té més de 225.000 visualitzacions i es va fer arribar al cantant de New Jersey.
 
Durant el cap de setmana, a més del vessant musical, el ‘No Surrender Festival’ va habilitar una àrea amb expositors de productes de proximitat, marxandatge relacionat amb el ‘Boss’, tallers infantils i zones de restauració, pàrquing i acampada.