S'acosta la Fira Mediterrània de Manresa, que se celebrarà del 5 al 8 d'octubre. Els socis de MUSICAT tenen un 50% de descompte en les acreditacions.

MUSICAT posa a disposició dels socis el seu estand a la Llotja Professional

La 20a Fira Mediterrània de Manresa tindrà lloc del 5 al 8 d'octubre de 2017. Els socis de MUSICAT poden comprar les acreditacions amb un 50% de descompte (32,50€ enlloc de 65€). Cada acreditació és per a 2 professionals. Del tercer professional endavant el preu és de 15€.

Podeu comprar l'acreditació a través del web de Fira de Manresa. En aquest cas, per obtenir el descompte cal que cliqueu la casella MUSICAT en el moment d'inscriure-us. Si compreu l'acreditació directament a la Llotja Professional, cal que ensenyeu el carnet de soci per obtenir el descompte.

MUSICAT tindrà un estand a la Llotja Professional, situada al Museu de la Tècnica de Manresa, que estarà a disposició dels socis que vulguin utilitzar-lo per exhibir material de promoció (cal avisar-nos prèviament). En la passada edició es van acreditar a la Fira Mediterrània 1.137 professionals.

Consulta aquí el programa d'activitats professionals.
 
La Fira Mediterrània de Manresa és un mercat d'espectacles que, amb la tradició mediterrània com a eix, es mou en dos àmbits principals: la cultura popular (basada en el diàleg de l'arrel tradicional amb la innovació creativa i la participació ciutadana) i les músiques del món. Se celebra anualment des de l'any 1998 i ha esdevingut un marc d'intercanvis entre professionals del sector que venen i compren espectacles.