CURS INTRODUCTORI AL SISTEMA ESTILL VOICE CRAFT

DATA: divendres 9 i 16 de juny
HORA: de 10:00 a 14:00
LLOC: Fundació Valvi - Gran Via de Jaume I, 42 - GIRONA
Curs adreçat a cantants i a professors i alumnes de cant
Impartit per Caro Guiral (Certified Master Teacher of Estill Voice Craft)


Què és Estill Voice Craft?

Estill Voice Craft (Voice Craft) és un sistema d'aprenentatge vocal basat en la recerca de Jo Estill durant 30 anys de la seva vida.

Aquesta recerca es sustenta en la funció primària del mecanisme de la larinx i es divideix en 13 exercicis, o "figures obligatòries", que aïllen les estructures independents del mecanisme vocal per controlar-les separadament.

Aquesta separació permet a l'intèrpret escollir quins "ingredients" combinar en la "recepta" de qualsevol so particular que vulgui emetre i així produir qualsevol tipus de so, des de l'òpera al falset - o qualsevol altre - mantenint la seguretat i la salut vocal sense produir cap trauma a les cordes vocals.

La diferència entre el sistema Voice Craft i d'altres mètodes d'ensenyament vocal més "tradicionals" és que es basa en la fisiologia i no en l'estètica i que no s'adreça a cap gènere en particular, sinó que es pot aplicar a qualsevol estil musical.

Informació del curs

Curs presencial de 8 hores dividit en dues sessions de 4 hores:

En la primera sessió es tracten els conceptes bàsics del sistema i les 13 Figures Obligatòries amb pràctiques de grup per a cadascuna.

La segona sessió tracta les 6 Qualitats Vocals amb pràctiques de grup i es fa un repàs de les Figures Obligatòries.

Caro Guiral és cantant professional i vocal coach. Entra en contacte amb Estill Voice Craft l'any 2008 i el 2009 comença els estudis per obtenir el CMT (Certified Master Teacher of Estill Voice Craft) amb Helen Rowson i, al mateix temps i degut als seus propis problemes vocals, es forma en reeducació i rehabilitació de la veu. També ha estudiat les patologies de la veu i coaching vocal amb les foniatres Cristina Arias i Tatiana Botella, i amb Helen Rowson com a vocal coach.
És coaching vocal i ha impartit nombrosos cursos i tallers de tècnica vocal i gospel a tota Espanya. També és cantant professional i corista en actiu.
Té un canal de Youtube anomenat "Tutorial tècnica vocal"
 


Inscripció


 Accepto condicions
Esborrar Enviar