La Capsa de Música estrena cicle de tertúlies amb en Joan Reig

L’Associació de Músics de Tarragona (aMt) comença aquest dijous un nou cicle mensual de “xerrades informals“

L’Associació de Músics de Tarragona (aMt) comença aquest dijous un nou cicle mensual del què han anomenat “xerrades informals“: trobades amb convidats relacionats amb el món de la cultura i la música, fugint del format conferència i buscant més aviat la tertúlia de bar, oberta, honesta i amb una beguda a la mà.

La primera persona convidada serà un veterà i conegut músic de les comarques tarragonines, en Joan Reig, amb el que parlarem dels seus 30 anys amb Els Pets, l’èxit, l’evolució del panorama musical… i tot el que vagi sorgint.  
 
Joan Reig (Constantí, 1963) és conegut com a bateria –i compositor- d’Els Pets, que justament acaben de tancar la celebració del seu trentè aniversari. Aquesta és l’excusa per convidar-lo, però la seva trajectòria és més àmplia, amb molts altres projectes paral·lels (de Mesclat als Tarraco Surfers) i també una activitat menys coneguda com a solista. De fet, Reig és, sobretot, un melòman, un veritable “fan” i consumidor de pop i rock que pot passar hores xerrant sobre aquell disc del 1965… o del 2016.  
 
Reig inaugurarà aquest nou cicle organitzat per l’aMt dins les activitats complementàries als concerts a la Capsa de Música. La convocatòria és dijous 13 a les 20:00, l’entrada gratuïta (consumició mínima obligatòria) i encoratgem els assistents a participar amb els seus comentaris i preguntes, ja que, al cap i a la fi, és una tertúlia.  
 
La segona edició de “Tertúlia i Capsa” serà el dijous 10 de novembre, amb Alfred Crespo, codirector de la revista “Ruta 66”, i servirà com a presentació del seu llibre “No hay entradas. Experiencias de un aspirante a promotor”.