Paco Viciana obre el càsting per a l'òpera "Puges o baixes"

L'obra és un divertiment líric en català que s'estrenarà el segon semestre del 2017

El compositor Paco Viciana ha obert convocatòria de càsting professional per a la seva òpera "Puges o baixes", divertiment líric en català que té previst estrenar durant el segon semestre del 2017.

Concretament, es necessiten 8 cantants de les següents tessitures: 2 sopranos, 1 mezzosoprano, 1 contralt, 1 tenor, 2 barítons i 1 baix.

L'obra demana cantants solistes de veu impostada. Es valorarà positivament que tinguin experiència coral, ja que al llarg de l'obra han de fer diversos números corals, i que siguin bons actors, ja que cada cantant haurà de defensar dos personatges a l'obra (hi ha 8 cantants per a 16 personatges).

El càsting es farà a la sala Mompou, a la seu de SGAE de Barcelona, i a l'Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona, a finals de setembre i principis d'octubre del 2016.

Cal enviar currículum, fotografia de cos sencer i enllaços (web personal si es té, youtube o vimeo interpretant un tema musical, no videobooks) a pacoviciana@pacoviciana.com

Si voleu ampliar informació sobre el projecte: 
http://www.pacoviciana.com/ca/puges-o-baixes-new-opera/
Link al Facebook: 
https://www.facebook.com/paco.vicianamarti?pnref=story

Paco Viciana es posarà en contacte amb cadascun dels sol·licitants a mesura que vagin arribant les sol·licituds. Data límit per a rebre el material: 23 de setembre de 2016.