Lo Sacaire del Llobregat

Dades de contacte

Representant: Isaac Morera
Web: https://www.isaacmorera.com/espectacles/sacaire-del-llobregat/
Email: info@isaacmorera.com
Telèfon: 678049537

Espectacles ofertats

Rondalles al Sac

Rondalles al Sac-Espectacle Familiar

Un joglar anomenat Lo Sacaire del Llobregat, arriba a la plaça d’un poble. Amb el seu Sac de Gemecs, anuncia la seva presència i, tot fent cercavila, va congregant tothom.

Davant la gentada de la plaça, tot convocant el públic, clama i reclama les bondats de la història que ha vingut a contar. Quan comença a explicar la història, la fa de tal manera que captiva a petits i grans amb la seva energia i els seus trucs d’actor.El Pregoner

El Pregoner-Tradicional

Animació anunciadora i musical, variant de l’espectacle Rondalles al Sac. Es tracta del mateix personatge (Lo Sacaire del Llobregat), que va pregonant i promocionant tots els actes i activitats que es van fent i faran. Tot plegat fent cercavila amb el sac de gemecs i animant d’allò més els visitants.

El Pregoner és molt adient per fires temàtiques i festes majors, populars i/o tradicionals. Fa molt bé de nexe d’unió, entre les activitats organitzades i els visitants. El seu funcionament es podria definir com el d’un programa de mà amb molta vida, interactiu i alhora tradicional. Les característiques més importants d’aquesta animació són: la veu potent de Lo Sacaire del Llobregat i el so embolcallador i tradicional del sac de gemecs.Cercavila

Cercavila-Tradicional

Animació musical, variant de l’espectacle Rondalles al Sac. Es tracta del mateix personatge (Lo Sacaire del Llobregat), el qual va fent cercavila amb el seu sac de gemecs. La seva missió és la d’animar, amb la seva música, els carrers de pobles i ciutats. Molt sovint organitza danses amb els vianants, al so del seu instrument.

Cercavila és molt adient per fires temàtiques i festes majors, populars i/o tradicionals, interactuant amb parades d’artesans. Armonitza molt bé la festa de què es tracti amb els seus visitants.
Components del grup

Isaac Morera

Coneix
més
Un joglar itinerant, que va de poble en poble amb el seu sac de gemecs, presenta l’espectacle RONDALLES AL SAC i les seves variants: CERCAVILA i EL PREGONER.
Espectacles exempts d'IVA.

Més informació

Fotos

Vídeo

Properes
Actuacions
Diumenge
3
Juny 2018
Juny 2018
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
       
El Pregoner Població: El Bruc
Hora: Matí, Tarda
Activitat: Cercavila