Lo Sacaire del Llobregat

Dades de contacte

Representant: Isaac Morera
Web: https://www.isaacmorera.com/espectacles/sacaire-del-llobregat/
Email: info@isaacmorera.com
Telèfon: 678049537

Espectacles ofertats

Rondalles al Sac

Rondalles al Sac-Espectacle Familiar

Un joglar anomenat Lo Sacaire del Llobregat, arriba a la plaça d’un poble. Amb el seu Sac de Gemecs, anuncia la seva presència i, tot fent cercavila, va congregant tothom.

Davant la gentada de la plaça, tot convocant el públic, clama i reclama les bondats de la història que ha vingut a contar. Quan comença a explicar la història, la fa de tal manera que captiva a petits i grans amb la seva energia i els seus trucs d’actor.



Cercavila del Pregoner

Cercavila del Pregoner-Tradicional

Animació anunciadora i musical. Lo Sacaire del Llobregat, en aquest cas, va pregonant a viva veu tots els espectacles i activitats que es van fent i faran durant la Fira. Tot plegat fent cercavila amb el sac de gemecs, animant d’allò més i sovint organitzant danses amb els visitants.

Cercavila del Pregoner és molt adient per a fires i festes majors, populars, temàtiques i/o tradicionals. Un excel·lent nexe d’unió, entre les activitats organitzades i els visitants. El seu modus operandi seria com el d’un programa de mà en acció, interactiu i alhora tradicional. Els punts forts d’aquesta animació són: la veu potent de Lo Sacaire del Llobregat i el so embolcallador- no menys potent- i tradicional del sac de gemecs. Un complement perfecte per a la vostra Festa!




Components del grup

Isaac Morera
Qui som?
Un joglar itinerant, que va de poble en poble amb el seu sac de gemecs, presenta l’espectacle RONDALLES AL SAC i la seva variant: CERCAVILA DEL PREGONER.
Espectacles exempts d'IVA.

Més informació
Xarxes socials
Enllaços
https://www.isaacmorera.com/

Fotos

Vídeo

Properes
Actuacions
Divendres
29
Març 2024
Març 2024
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
       
Cap actuació programada per aquest dia