BIG MAMA MONTSE

Dades de contacte

Representant: Montserrat Pratdesaba Ribas
Web: http://www.bigmamamontse.com
Email: bmamamontse@yahoo.es

Espectacles ofertats

BIG MAMA MONTSE & SISTER MARION

BIG MAMA MONTSE & SISTER MARION-Concert

Des dels inicis del segle XX les dones han tingut un paper rellevant en la difusió del blues, essent cronistes d´una època a través de la seva creativitat musical. Els seus motius eren temes que atenyien a tothom on es despullaven els sentiments donant-els-hi forma de cançons. En un concert en format de duet, Big Mama Montse a la veu i Sister Marion al piano, ens apropen al món del Blues Femení. Amb elles retrobarem les tonades d´una època on la veu de les dones va ressonar en teatres i viles, posant a l´abast del públic el missatge de l´experiència expressada a vegades de forma intimista i melangiosa, o bé amb enginy i extroversió. Tots els contrastos en un concert per a no perdre´s!

BIG MAMA MONTSE: veu
SISTER MARION: piano o piano elèctric

 


BIG MAMA MONTSE .BAND

BIG MAMA MONTSE .BAND-Concert


Big Mama Montse .Band és un grup des blues sòlid amb un espectacle que ben segur motivarà el feedback del públic. Big Mama posseeix una veu emotiva i poderosa alhora que toca el cigarbox-guitar, metre està molt ben acompanyada per una excel·lent secció rítmicai un guitarra solista. Quatre bons músics per donar-ho tot a l'escenari de la primera nota fins l'últim moment. El seu repertori es basa en composicions pròpies de Big Mama Montse arranjades pel grup i també en algunes altres cançons seleccionades per a cada ocasió. Els seus blues profunds poden acabar amb una celebració festiva de l'alegria on el ritme mogui els peus dels assistents fent-los bategar amb la pulsació d'aquest combo.

 


BIG MAMA MONTSE & 30's BAND

BIG MAMA MONTSE & 30's BAND-Concert


Big Mama Montse compleix 30 anys cantant blues i per celebrar-ho ens proposa una gira festiva, envoltada de bons amics per dur als escenaris tota l'alegria d'aquesta música des de la perspectiva artística que l'experiència li atorga. Cada concert serà una ocasió especial per gaudir de forma diferent del repertori, que serà interpretat per una formació musical composta per guitarra solista, piano, baix, bateria, i la pròpia Big Mama Montse a la veu i a la guitarra rítmica.
Després de 30 anys d'actuacions que han inclòs la seva participació en Festivals de Jazz i de Blues de gran prestigi, Big Mama Montse es troba en el punt àlgid de la seva carrera artística, que commemorarà amb un nou disc enregistrat en directe amb músics convidats. Sens dubte, l'esperit festiu del blues hi estarà ben present!


BIG MAMA MONTSE & JOAN PAU CUMELLAS "EL BLUES A L'ESCOLA"

BIG MAMA MONTSE & JOAN PAU CUMELLAS "EL BLUES A L'ESCOLA"-

Us proposem fer un viatge musical per tal de descobrir la música popular dels descendents dels esclaus nordamericans, EL BLUES , a través dels seus instruments més representatius: la veu, l´harmònica i la guitarra.  Aquesta és una música que expressa el sofriment de l´individu immers en la fatalitat del devenir, el dolor de la marginació, la pena més profunda...però que alhora celebra la vida i les ganes de destil.lar tot el neguit en alegria, de transformar el plor en festa col.lectiva, de viure en harmonia.  EL BLUES és, per tant, una música que manifesta els sentiments de l´intèrpret, on la tristor i el goig s´amalgamen en forma de  cançons. L´activitat musical extra-escolar que us presentem pretén apropar els/les alumnes a aquest estil, que fou originariament creat per músics autodidàctes que solien cantar i tocar després de treballar. Bona part d´aquestes persones no havia rebut cap educació, així que podem afirmar que les seves obres responen a les d´artistes en estat pur, individus amb un gran potencial creatiu que, a vegades, s´iniciaven fabricant ells mateixos els seus propis instruments.

Big Mama Montse : veu i guitarra
Joan Pau Cumellas : harmòniques


BIG MAMA MONTSE "ALABATRE BLUES"

BIG MAMA MONTSE "ALABATRE BLUES"-

ALABATRE BLUES és el recital poètic-musical que la cantant Big Mama Montse ha preparat recopilant poesia feta per dones poetes catalanes, i que interpreta ella mateixa en un concert en solitari. Batre les ales per alliberar-se, per enlairar-se, per agafar perspectiva, per vèncer les inèrcies, per veure-hi clar... constantment... sense treva... “Alabatre blues” mostra de forma poètica el fet d´haver d´estar permanentment bregant contra corrent per aconseguir que la veu de les dones sigui escoltada.

Big Mama Montse: veu i guitarra


BIG MAMA MONTSE

BIG MAMA MONTSE-Concert

A l'escenari s'hi descobreix l'artista en solitari recreant un repertori que es vertebra en el blues i en el swing. Big Mama Montse canta i toca la guitarra en un autèntic i intens recital tot fent gaudir el públic amb les cançons escollides on l'essència del blues n'impregna cada nota. En resum, un espectacle per fruir de la bellesa de les cançons i pel contingut emotiu amb què la cantant i guitarrista les basteix.

Big Mama Montse: veu i guitarres
Coneix
més
Concert de blues per a tots els públics.

Més informació

Fotos

Properes
Actuacions
Dissabte
20
Gener 2018
Gener 2018
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
       
BIG MAMA MONTSE & SISTER MARION Població: BARCELONA
Lloc: LLUÏSOS D´HORTA
Hora: 21:00
Comentaris: BIG MAMA MONTSE & SISTER MARION & BALTA BORDOY